Jak najít drahokamy na Webkinz: 4 kroky (s obrázky)

Obsah:

Jak najít drahokamy na Webkinz: 4 kroky (s obrázky)
Jak najít drahokamy na Webkinz: 4 kroky (s obrázky)
Anonim

Odložte domácí úkoly, je čas najít drahokamy na Webkinz! Tato příručka vás provede vším, co potřebujete vědět o sbírání šperků v této super zábavné hře. Jen se snažte, abyste se nestali závislými!

Kroky

Najděte drahokamy na Webkinz Krok 1
Najděte drahokamy na Webkinz Krok 1

Krok 1. Zjistěte, jaké drahokamy jsou v každém dole

  • Webkinz Diamond je v dole Buried Bones. Najdete zde všechny bílé drahokamy, stejně jako několik žlutých (pyramidový lup a Aurora Rox), zelený (Terra Tectonic, Pearl Egg a Jaded Envy) a modrý (Aqua Orb, River Ripple a Rainbow Flower) drahokamy.
  • Drahokam Corona Topaz se nachází v dole Barking Bad Mine. Najdete tam všechny žluté drahokamy a také několik modrých (Teardrop Tower a Sea Stone), červených (Lava Lump, Flare Fyca a Torch Treasure) a zelených (Terra Tectonic, Pearl Egg a Jaded Envy) drahokamů.
  • Drahokam Earth Emerald najdete pouze v dolu Flea Floater. Můžete také najít všechny zelené, červené (Volcano Viscose a Ember Amber), žluté (Carat Eclipse, Lemon Drop a Starlight Shimmer) a bílé (Goober Glitter, Booger Nugget a Zingoz Zincoz) drahokamy.
  • Ocean Sapphire najdete v dolu Howling Horse Mine. Můžete také najít všechny modré, zelené (Moss Marble a Cat's Eye Glint), červené (Lava Lump, Flare Fyca a Torch Treasure) a bílé (Goober Glitter, Zingoz Zincoz a Booger Nugget) také drahokamy.
  • Červené rudé srdce najdete pouze v dole v tlamě, všechny červené drahokamy a také bílé (Unicorn Horn a Yum Zum Sparkle), žluté (Carat Eclipse, Starlight Shimmer a Lemon Drop) a modré (River Ripple, Aqua Orb a duhový květ) drahokamy.
Najděte drahokamy na Webkinz Krok 2
Najděte drahokamy na Webkinz Krok 2

Krok 2. Začněte těžit

Přejděte na Webkinzovu mapu Kinzville a přejděte do Curio Shopu.

Najděte drahokamy na Webkinz Krok 3
Najděte drahokamy na Webkinz Krok 3

Krok 3. Bude tam Arte (majitel Curio Shopu) a zeptá se vás, jestli chcete jít těžit

Podle toho, jaký drahokam chcete, jděte do jeskyní.

Najděte drahokamy na Webkinz Krok 4
Najděte drahokamy na Webkinz Krok 4

Krok 4. Pokud získáte všech 25 drahokamů, získáte Webkinz Crown of Wonder a získáte možnost buď korunu prodat za 2 250 Kinzcash, nebo si ji ponechat

Poté, co se rozhodnete, co dělat, začnete znovu se svými drahokamy (pokud jste neměli dva nebo více stejných drahokamů, ponecháte si doplňky).

Video - Používáním této služby mohou být některé informace sdíleny s YouTube

Tipy

  • Arte se vás pokaždé, když těží, zeptá, jestli chcete svůj drahokam prodat nebo si ho nechat. Pokud drahokam ještě nemáte, měli byste si ho obvykle nechat.
  • Buď trpělivý. Všechny drahokamy získáte za chvilku, je to spousta zábavy jen pro mě!

Varování

  • Můžete těžit jen jednou denně.
  • Někdy potřebujete peníze, a drahokam, v té době se budete muset jen rozhodnout. Pamatujte si to, vždy máte šanci získat stejný klenot v jednom nebo jiném bodě a vždy můžete peníze vrátit.

Doporučuje: